Hjelpekorpset er en del av Norges største frivillige rednings- og beredskapsorganisasjon. Vi blir kalt ut av politiet når noen blir meldt savnet, og ved større ulykker og katastrofer. Støtt oss i dette arbeidet!

Som en frivillig beredskapsorganisasjon er vi avhengig av økonomisk støtte slik at vi kan utføre oppgavene våre tilfredsstillende – med oppdatert og tidsriktig utstyr. Ønsker du, din bedrift eller din forening å hjelpe oss i dette arbeidet fins det flere måter å gjøre det på.

Bruk våre tjenester!

Skal din bedrift eller din forening arrangere noe – bruk våre fakturerbare tjenester! Dette er en av de viktigste måtene bedrifter og foreninger og kan støtte oss på. Vi kan tilby personell og instruktører til både sanitetsvakter og førstehjelpskurs og alt vi tjener på dette går til driften av hjelpekorpset. Kontakt oss for en avtale i dag!

Bli støttemedlem

Selv om du kanskje ikke ønsker å bli frivillig i hjelpekorpset, kan du allikevel støtte arbeidet vårt ved å bli støttemedlem i Røde Kors. Som støttemedlem får du Røde Kors magasinet i postkassen fire ganger i året og bidrar til et varmere og mer inkluderende samfunn. Meld deg inn via Røde Kors sitt innmeldingsskjema.

Grasrotandelen

Gjennom Grasrotandelen fra Norsk Tipping kan du støtte oss uten at det koster deg noe! Tilknytt Asker Røde Kors (org.nr 886276222) som din grasrotmottaker, så mottar lokalforeningen vi er en del av 7 prosent av alt du spiller for.

Du kan tilknytte deg oss på følgende måter:

  • Gå til www.norsk-tipping.no/grasrotandelen Du kan der søke opp Asker Røde Kors. På web er det mulig å få en oversikt over alle grasrotmottakere i ditt distrikt.
  • Send SMS «Grasrotandelen 886276222» til 60000 (tjenesten er gratis).
  • Det er også mulig å tilknytte seg grasrotmottaker hos kommisjonær eller fra mobilapp.

Gi en pengegave

Ønsker du, din bedrift eller din forening å gi en pengegave er det også fullt mulig. Vi setter stor pris på alle pengegaver, både små og store! For å gi en pengegave til Asker Røde Kors Hjelpekorps, sett inn penger på Asker Røde Kors’ konto 1620 30 41245 og merk innbetalingen med for eksempel «Gave til hj.korpset».

Takk for at du bryr deg!