Trenger du sanitetsvakt til små eller store arrangement kan Asker Røde Kors Hjelpekorps bistå med kvalifisert førstehjelpspersonell.

Skal du ha et arrangement der mennesker samles, og ønsker den sikkerheten det er å ha kyndig førstehjelpspersonell til stede for publikum og/eller deltakere, kan vi hjelpe! Våre frivillige har gjennomført en obligatorisk grunnutdannelse med minimum 30 timer førstehjelp og mye praktisk trening, og de fleste har også utvidet førstehjelpsopplæring.

Kontakt oss for pris og bestilling av sanitetsvakt!

Vi har erfaring fra mange typer førstehjelpsvakter, store som små, og vi tar med det som trengs av førstehjelpsmateriell – så som hjertestarter, båre, ulltepper, nakkekrager, spjelkeutstyr og forbruksmateriell. Et sanitetslag består av to personer, så har du behov for flere sanitetsstasjoner, eller du anser at du trenger flere førstehjelpere, må du bestille flere sanitetslag. Vi kan også tilby sanitetslag med bil og sanitetslag med ATV ved behov.

Det er viktig at du bestiller i god tid, helst minimum 3 uker før arrangementet! Alle våre mannskaper er frivillige, så deltakelse på arrangement på kort varsel blir ofte vanskelig. Vi forbeholder oss retten til å fakturere et tillegg ved bestillinger med kort varsel.

Ha følgende opplysninger klar når du kontakter hjelpekorpset:

  • Type arrangement.
  • Sted for arrangementet.
  • Tidspunkt for fremmøte og avslutning.
  • Kontaktperson med navn og telefonnummer.
  • Forventet antall deltakere og/eller publikum
  • Fakturaadresse

Inntektene fra sanitetsvakter Asker Røde Kors Hjelpekorps påtar seg går til det beredskapsarbeidet vi driver med i nærområdet. Hjelpekorpset er en del av Norges største frivillige rednings- og beredskapsorganisasjon. Vi blir kalt ut av politiet når noen blir meldt savnet, og ved større ulykker og katastrofer.